Cement vloer

De keuze om een cement vloer te laten aanleggen is vaak geen bijkomstigheid, maar een noodzaak. Het gaat hier bijna altijd om een fundering. Het is dan ook voor de hand liggend dat u dan op zoek bent naar de juiste partner hiervoor. Of het nu gaat om een nieuw-, op- of aanbouw de cement vloer moet voldoen aan iedere voorwaarde die u eraan stelt. Deze voorwaarden kunnen dan sterk verschillen. Er zit nogal een verschil in de aanleg van een vloer voor een industrieel magazijn dan die van een woonkamer.

Wij leveren meer dan alleen cementvloeren

Voor onder andere een cement vloer zijn wij uw partner. ABC Vloeren het vloerenbedrijf in uw regio. Wij bieden u een dienstverlening die u de zekerheid geeft tevreden te zijn met het eindresultaat. Wij bieden u zeer veel keuze in de soorten vloeren die wij aanbieden. Het zal u dan ook niet verbazen dat u ons ook kunt aanspreken voor het egaliseren. Wij staan voor een uitgebreide dienstverlening, een goede service en een totaalaanpak in onze diensten. Hier is een kleine greep uit vloeren wat wij kunnen leveren:

  • Betonlook vloeren
  • Cementdekvloer
  • Anhydriet vloeivloeren
  • Egaline vloeren
  • Pleistervloeren
  • Gietbeton vloeren
  • Zandcement dekvloeren

Ontdek de mogelijkheden voor een cement vloer aanleggen

Zoals gezegd kan een cement vloer toegepast worden in zeer veel verschillende situaties. Dat particulieren en bedrijven hier een vraag naar hebben betekend ook dat wij tegen uiteenlopende wensen aanlopen. Een egaal resultaat is dan niet het enige wat wij moeten bereiken. Een vloerverwarming komt steeds vaker voor bij bedrijven en woningen. Wij zorgen ervoor dat deze cement vloer helemaal klaar is voor de installatie van de verwarming. Uiteraard kunnen zaken als elektra en waterleidingen ook gehuisvest worden in deze cement vloeren. Omdat de aanleg van een cement vloer vrijwel altijd gecombineerd wordt met een overige bouw moet hier rekening mee gehouden worden. Zo kunnen wij een speciale versneller aan de mortel toevoegen die de droogtijd halveert.

ABC Vloeren uw partij?

Wij zijn een familiebedrijf met ruim 40 jaar ervaring. We beschikken over alle apparatuur om snel en zeer vakkundig te werken. Wij maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen en zorgen voor een meer dan vakkundige afwerking. Op onze website kunt u zien wat wij allemaal doen. Heeft u vragen over een cement vloer? Neem dan even contact op.

Cement vloer – ABC Vloeren

Cement vloer Cement vloer Cement vloer