Cementdekvloer

De keuze om een cementdekvloer te laten aanleggen is vaak een noodzaak. Het gaat hier bijna altijd om een fundering te plaatsen. Het is dan ook voor de hand liggend dat u dan op zoek bent naar de juiste partner hiervoor. Of het nu gaat om een nieuw-, op- of aanbouw de cementdekvloer moet voldoen aan iedere voorwaarde die u eraan stelt. Deze voorwaarden kunnen dan sterk verschillen. Er zit nogal een verschil in de aanleg van een vloer voor een industrieel magazijn dan die van een woonkamer. Als er bijvoorbeeld later ook sprake moet zijn van een vloerverwarming dan moet daar vanaf het begin rekening mee gehouden worden.

Wij leveren niet alleen cementdekvloeren

ABC Vloeren is het vloerenbedrijf in uw regio. Wij bieden u een dienstverlening die u de zekerheid geeft tevreden te zijn met het eindresultaat. Wij bieden u zeer veel keuze in de soorten vloeren die wij aanbieden. Het zal u dan ook niet verbazen dat u ons ook kunt aanspreken voor het egaliseren. Wij staan voor een uitgebreide dienstverlening, een goede service en een totaalaanpak in onze diensten. Hier is een kleine greep uit vloeren wat wij kunnen leveren:

  • Betonlook vloeren
  • Anhydriet vloeivloeren
  • Egaline vloeren
  • Pleistervloeren
  • Gietbeton vloeren
  • Zandcement dekvloeren
  • Cementdekvloer

Wat is er mogelijk voor een cementdekvloer?

Zoals gezegd kan een cementdekvloer toegepast worden in zeer veel verschillende situaties. Dat particulieren en bedrijven hier een vraag naar hebben betekend ook dat wij tegen uiteenlopende wensen aanlopen. Een egaal resultaat is dan niet het enige wat wij moeten bereiken. Een vloerverwarming komt steeds vaker voor. De aanleg daarvan begint al bij de cementdekvloer in Alkmaar. Wij zorgen ervoor dat deze vloer helemaal klaar is voor de installatie van de verwarming. Wij kunnen zelfs een kunststofvezel toevoegen die zorgt voor een betere warmtegeleiding.

Bijkomend voordeel is dan dat er dan ook sprake van minder kans op krimpscheuren. Uiteraard kunnen zaken als elektra en waterleidingen ook gehuisvest worden in deze vloeren. Omdat de aanleg van een cementdekvloer vrijwel altijd gecombineerd wordt met een overige bouw moet hier rekening mee gehouden worden. Zo kunnen wij een speciale versneller aan de mortel toevoegen die de droogtijd halveert.

Wilt u een cementdekvloer van ABC Vloeren?

Wij zijn een familiebedrijf met ruim 40 jaar ervaring. We beschikken over alle apparatuur om snel en zeer vakkundig te werken. Wij maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen en zorgen voor een meer dan vakkundige afwerking. Niet alleen een cementdekvloer kunnen wij verzorgen maar nog veel meer. Op de website kunt u zien wat wij allemaal doen. Maar u mag altijd contact opnemen voor vragen. We staan voor u klaar.

Cementdekvloer – ABC Vloeren

Cementdekvloer Cementdekvloer Cementdekvloer