Dekvloer storten

De keuze om een dekvloer te laten storten is vaak een noodzaak. Het gaat hier bijna altijd om een fundering te plaatsen. Het is dan ook voor de hand liggend dat u dan op zoek bent naar de juiste partner hiervoor. Of het nu gaat om een nieuw-, op- of aanbouw een dekvloer laten storten moet voldoen aan iedere voorwaarde die u eraan stelt. Deze voorwaarden kunnen dan sterk verschillen. Er zit nogal een verschil in de aanleg van een vloer voor een industrieel magazijn dan die van een woonkamer. Als er bijvoorbeeld later ook sprake moet zijn van een vloerverwarming dan moet daar vanaf het begin rekening mee gehouden worden.

Wij storten niet alleen dekvloeren

ABC Vloeren is het vloerenbedrijf in uw regio. Laat uw dekvloer storten door ons. Wij bieden u een dienstverlening die u de zekerheid geeft tevreden te zijn met het eindresultaat. Wij bieden u zeer veel keuze in de soorten vloeren die wij aanbieden. Het zal u dan ook niet verbazen dat u ons ook kunt aanspreken voor het egaliseren. Wij staan voor een uitgebreide dienstverlening, een goede service en een totaalaanpak in onze diensten. Hier is een kleine greep uit vloeren wat wij kunnen leveren:

  • Betonlook vloeren
  • Anhydriet vloeivloeren
  • Egaline vloeren
  • Pleistervloeren
  • Gietbeton vloeren
  • Zandcement dekvloeren
  • Cementdekvloer

Wat is er mogelijk voor het laten storten van een dekvloer?

Zoals gezegd kan een dekvloer storten toegepast worden in zeer veel verschillende situaties. Dat particulieren en bedrijven hier een vraag naar hebben betekend ook dat wij tegen uiteenlopende wensen aanlopen. Een egaal resultaat is dan niet het enige wat wij moeten bereiken. Een vloerverwarming komt steeds vaker voor. De aanleg daarvan begint al bij de cementdekvloer in Alkmaar. Wij zorgen ervoor dat deze vloer helemaal klaar is voor de installatie van de verwarming. Wij kunnen zelfs een kunststofvezel toevoegen die zorgt voor een betere warmtegeleiding.

Wilt u een dekvloer storten?

Wij zijn een familiebedrijf met ruim 40 jaar ervaring. We beschikken over alle apparatuur om snel en zeer vakkundig te werken. Wij maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen en zorgen voor een meer dan vakkundige afwerking. Wij zorgen ervoor dat het storten van een dekvloer goed en zorgvuldig gebeurt.

Dekvloer storten – ABC Vloeren

Dekvloer storten Dekvloer storten Dekvloer storten