Egaline vloer

Een scherp afgewerkte egaline vloer is belangrijk voor elke woning of bedrijfspand. Een egaline vloer is een zelfnivellerende vloer die voornamelijk bestaat uit cement en kunsthars. Deze grondstoffen maken de vloer erg sterk en flexibel, waardoor de vloer niet snel zal scheuren of barsten. Egaline vloeren worden vaak gebruikt om bestaande ondergronden netjes uit te vlakken zodat ze geschikt zijn voor verdere afwerking. U kunt de egaline vloer ook gebruiken als afwerk vloer. De vloer wordt dan netjes afgewerkt met een duurzame lak. Wij leveren egaline vloeren aan de zakelijke en particuliere markt. Wij kunnen alles voor u ontwerpen, leveren en maken.

ABC Vloeren is uw partij voor een Egaline vloer

Een goede egaline vloer vereist de vakkundige hand van een professional. Bij ABC Vloeren bent u aan het juiste adres voor dit soort kennis en vakmanschap. Onze expertise is voor u beschikbaar, van deskundig advies tot gedetailleerde afwerking van uw project.  Er wordt uitgebreid rekening gehouden met uw wensen om u het beste resultaat te leveren. Profiteer nu van onze service en laat een strakke nieuwe Egaline vloer aanleggen. ABC vloeren is van alle markten thuis. Wij kunnen u nog veel meer verschillende vloeren leveren:

  • Betonlook
  • Woonbeton
  • Cementdekvloer
  • Anhydrietvloer
  • Egaline vloer
  • Pleistervloer

Opzoek een goede dekvloer voor uw woning of bedrijfspand?

Wij denken vanaf het eerste moment graag met u mee voor het beste eindresultaat. U wordt ruim voorzien van deskundig advies gegrond in ruim 40 jaar ervaring. U weet precies wat de mogelijkheden zijn voor uw woning of bedrijfspand. We bespreken met u welke afwerking het beste aansluit op uw wensen. Met deze ideeën en afspraken stellen wij voor u een vrijblijvende offerte op. U ziet in een oogopslag wat wij voor u gaan doen en wat het gaat kosten. Een goed moment waarin u onze scherpe prijs/kwaliteitverhouding kan zien stralen.

ABC Vloeren, expertise waar u wat aan heeft!

Behaal een slim voordeel met onze uitgebreide vakkennis en vraag een vrijblijvende offerte aan voor een egaline vloer. Wij gaan grondig voor u aan de slag om het beste naar boven te halen in uw vloer. Verrijk elke ruimte met een strakke, georganiseerde basis. Neem gerust een keer contact op met ABC Vloeren en ontdek wat wij allemaal voor uw huis of bedrijfspand kunnen realiseren.

Egaline vloer – ABC Vloeren

Egaline vloer Egaline vloer Egaline vloer