Pleistervloer

Een scherp afgewerkte pleistervloer siert elke woning of bedrijfspand. Deze stijl van vloer is buitengewoon duurzaam. Een slimme combinatie van zandcement met een speciale cement-toplaag geeft een bijzondere uitstraling. Populair in loodsen en magazijnhallen voor zijn duurzaamheid, de pleistervloer is ook vaak te zien in woningen. Een bijzondere vloer zoals deze vereist de vakkundige hand van een professional.

Bij ABC Vloeren bent u aan het juiste adres voor dit soort kennis en vakmanschap. Onze expertise is voor u beschikbaar, van deskundig advies tot gedetailleerde afwerking van uw project. Er wordt uitgebreid rekening gehouden met uw wensen om u het beste resultaat te leveren. Profiteer nu van onze service en laat een strakke nieuwe pleistervloer aanleggen.

Een mooie pleistervloer voor u in uw woning of bedrijfspand

Wij denken vanaf het eerste moment graag met u mee voor het beste eindresultaat. U wordt ruim voorzien van deskundig advies gegrond in ruim 40 jaar ervaring. U weet precies wat de mogelijkheden zijn voor uw woning of bedrijfspand. Kiest u bijvoorbeeld voor een pleistervloer, dan vertellen wij u precies wat er gedaan kan worden. We bespreken met u welke afwerking het beste aansluit op uw wensen. Met deze ideeën en afspraken stellen wij voor u een vrijblijvende offerte op. U ziet in een oogopslag wat wij voor u gaan doen en wat het gaat kosten. Een goed moment waarin u onze scherpe prijs/kwaliteitverhouding kan zien stralen.

Hoe wordt een pleistervloer aangelegd?

Om uw woning mooi te kunnen voorzien van een pleistervloer maken wij gebruik van hoogwaardige materialen. Dit type vloer heeft een basis van zandcement. Zoals de naam al doet vermoeden is dit een zorgvuldig afgewogen combinatie van zand en cement. Een solide ondergrond voor elke situatie. De top wordt vervolgens voorzien van een dun laagje cementpap. Dit is een extra waterige mix van cement en speciale bindmiddelen. Deze zorgen dat de toplaag een oersterke verbinding vormt met het zandcement eronder. De afwerking kan met de hand of mechanisch worden gedaan. Beiden geven de pleistervloer een net iets andere uitstraling. Welke afwerking u ook verkiest, u kan na enkele dagen droogtijd genieten van uw nieuwe vloer.

ABC Vloeren, expertise waar u op kan bouwen

Behaal een slim voordeel met onze uitgebreide vakkennis en vraag een vrijblijvende offerte aan voor een pleistervloer. Wij gaan grondig voor u aan de slag om het beste naar boven te halen in uw vloer. Verrijk elke ruimte met een strakke, georganiseerde basis. Naast pleistervloeren leveren wij ook tal van andere verdiensten. Neem gerust een keer contact op met ABC Vloeren en ontdek wat wij allemaal voor uw huis kunnen realiseren.

Pleistervloer – ABC Vloeren

Pleistervloer Pleistervloer Pleistervloer