Een sneldrogende cementvloer biedt meerdere voordelen in verschillende situaties. Vaak zien we dat deze vloeren worden toegepast bij nieuwbouw. Maar ook voor een aanbouw of bij een verbouwing is deze dienstverlening vaak gevraagd. Een sneldrogende cementvloer is tijdens een verbouwing of nieuwbouw van groot belang. Niet alleen in de aanleg van een kwalitatieve vloer. Maar ook om ervoor te zorgen dat de werkzaamheden snel vervolgd kunnen worden. Om dit te bereiken vereist het een vakkundige en ervaren aanpak. Slechts een ervaren en vakkundige partner kan u alle voordelen van deze vloeren realiseren.

Die partner zijn wij. Bij ABC vloeren staan we voor u klaar met de mogelijkheid om sneldrogende cementvloer efficiënt en vakkundig aan te pakken. Het maakt ons daarnaast niet uit of het gaat om 1m2 of 1000m2. Wij staan voor een kwaliteit, service en brede mogelijkheden. Wij bieden u een totaalaanpak. Als het om de door ons aangeboden vloeren gaat kunnen wij alles voor u verzorgen.

De voordelen van een sneldrogende cementvloer

We hebben het al aangekaart. Deze vloeren worden vaak toegepast bij nieuw- aan- of een verbouw. De diversiteit aan bedrijfsobjecten waarbij deze vloeren worden toegepast zijn te breed om allemaal te benoemen. Het spreekt voor zich dat er bij de aanleg van een sneldrogende cementvloer er op meer zaken gelet moet worden dan alleen een egaal resultaat. De deklaag die wordt toegepast is in alle opzichten ideaal voor de aanleg van verschillende elementen. Waterleidingen, (vloerverwarmingen) of bijvoorbeeld elektra. Het kan allemaal keurig worden weggewerkt. Als de vloer eenmaal is opgedroogd dan zijn er meerdere mogelijkheden voor een verdere afwerking. U heeft dus zeer veel keuze voor welke vloerbedekking dan ook.

We noemen het niet voor niks een sneldrogende cementvloer. Al na 24 uur kunnen deze vloeren beloopt worden. Een droogtijd die gehalveerd kan worden door het toevoegen van een speciale versneller aan de mortel. Omdat er steeds vaker wordt gekozen voor een vloerverwarming bieden we voorbereidende opties. Zo kunnen we een kunststofvezel toevoegen die zorgt voor een betere bewapening en warmtegeleiding. Een mooi bijkomend voordeel is dat deze vezels krimpscheuren kunnen voorkomen.

Met behulp van een vlindermachine kunnen we een verdere afwerking voor specialistische toepassingen realiseren. Om het ruig lopen van de vloer tegen te gaan kunnen we een cementpapje aanbrengen.

ABC Vloeren

Wij zijn een familiebedrijf dat over ruim 40 jaar aan ervaring beschikt. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een adequate aanpak. Door onze korte planning kunnen we snel handelen en hoeft u niet lang te wachten.

De combinatie van moderne apparatuur en een ervaren aanpak betekend dat wij voor een scherpe prijs voor u aan de slag kunnen. U bent bij ons aan het juiste adres voor meer dan alleen een sneldrogende cementvloer. Op de website kunt u precies zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Sneldrogende cementvloer – ABC Vloeren

Sneldrogende cementvloer Sneldrogende cementvloer Sneldrogende cementvloer