Vloeivloeren

Een scherp afgewerkte vloeivloer siert elke woning of bedrijfspand. Deze stijlen van de vloeivloeren zijn buitengewoon duurzaam. Een slimme combinatie van zandcement met een speciale cement-toplaag geeft een bijzondere uitstraling. Wij leveren verschillende soorten vloeivloeren aan de zakelijke en particuliere markt. Vloeivloeren zijn erg populair in loodsen en magazijnhallen voor zijn duurzaamheid, de vloeivloer is tegenwoordig ook vaak te zien in woningen. Wij kunnen alles voor u ontwerpen, leveren en maken.

ABC Vloeren is de leverancier in vloeivloeren

Een bijzondere vloer vereist de vakkundige hand van een professional. Bij ABC Vloeren bent u aan het juiste adres voor dit soort kennis en vakmanschap. Onze expertise is voor u beschikbaar, van deskundig advies tot gedetailleerde afwerking van uw project.  Er wordt uitgebreid rekening gehouden met uw wensen om u het beste resultaat te leveren. Profiteer nu van onze service en laat een strakke nieuwe vloeivloer aanleggen. Wij kunnen u verschillende vloeivloeren leveren:

  • Betonlook vloeivloeren
  • Cementdekvloer
  • Anhydriet vloeivloeren
  • Egaline vloer
  • Pleistervloer

Opzoek naar mooie vloeivloeren voor uw woning of bedrijfspand?

Wij denken vanaf het eerste moment graag met u mee voor het beste eindresultaat. U wordt ruim voorzien van deskundig advies gegrond in ruim 40 jaar ervaring. U weet precies wat de mogelijkheden zijn voor uw woning of bedrijfspand. Kiest u bijvoorbeeld voor een specifieke vloeivloer, dan vertellen wij u precies wat er gedaan kan worden. We bespreken met u welke afwerking het beste aansluit op uw wensen. Met deze ideeën en afspraken stellen wij voor u een vrijblijvende offerte op. U ziet in een oogopslag wat wij voor u gaan doen en wat het gaat kosten. Een goed moment waarin u onze scherpe prijs/kwaliteitverhouding kan zien stralen.

ABC Vloeren, expertise waar u op kan bouwen

Behaal een slim voordeel met onze uitgebreide vakkennis en vraag een vrijblijvende offerte aan voor vloeivloeren. Wij gaan grondig voor u aan de slag om het beste naar boven te halen in uw vloer. Verrijk elke ruimte met een strakke, georganiseerde basis. Neem gerust een keer contact op met ABC Vloeren en ontdek wat wij allemaal voor uw huis of bedrijfspand kunnen realiseren.

Vloeivloeren – ABC Vloeren

Vloeivloeren Vloeivloeren Vloeivloeren