OVER ONS

Wij zijn ABC Vloeren. Een solide bouwpartner gespecialiseerd in vloersystemen. Door ruim 40 jaar ervaring en het gebruik van professionele machines zijn wij in staat om tegen een scherpe prijs de meest uiteenlopende vloeren van uitstekende kwaliteit te verzorgen. Wij maken zandcement dekvloeren, anhydrietvloeren, schuimbetonvloeren, EPS betonvloeren, egaliseren, beton werk, vloerverwaring, isoleren van vloeren en eindafwerking (stofferen). Wij leveren aan particulieren, bedrijven en aannemende partijen in de bouwsector.

Ons moderne wagenpark hebben wij de afgelopen periode flink uitgebreid met volautomatische zancement/schuimbeton vrachtwagens en anhydrietpompen en egalinepompen. Hiermee rijden wij dagelijks naar verschillende projecten in de provincie Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Friesland.

WAT WE DOEN

ABC vloeren heeft de afgelopen vijf jaar een ontzettend grote groei doorgemaakt, zo zijn wij van alleen dekvloeren maken naar hele vloeropbouwen gegaan: van schuimbeton tot vloerverwarming, van vloerverwarming tot cementdekvloer, van cementdekvloer tot egaliseren, van egaliseren tot pvc vloeren. Wij bieden een compleet pakket aan werkzaamheden aan waardoor de bouw soepel verloopt door onze onderaannemers en planning strak te laten verlopen.

Ons team is de laatste vijf jaar gigantisch gegroeid. Zo waren in het begin met vijf man en werken wij nu met een team van meer dan twintig man personeel die aan verschillende type vloeren werken.

Wij houden een korte planning aan waardoor wij snel kunnen handelen en erg flexibel zijn. Uw aanvraag kan in de meeste gevallen binnen twee weken geleverd en aangebracht worden.