OVER ONS

ABC Vloeren is een solide bouwpartner, gespecialiseerd in zandcement dekvloeren. Wij houden een korte planning aan waardoor wij snel kunnen handelen en erg flexibel zijn. Uw zandcement dekvloer kan in de meeste gevallen binnen een week geleverd en aangebracht zijn.

Door ruim 40 jaar ervaring en het gebruik van professionele machines zijn wij in staat om tegen een scherpe prijs uitstekende kwaliteit zandcement dekvloeren en betonvloeren te leveren aan particulieren, bedrijven en aannemende partijen in de bouwsector. Met onze zandcement-mixer transport machine rijdt ABC Vloeren dagelijks naar verschillende projecten in de provincie Noord Holland. Door middel van deze machine is ABC Vloeren onderscheidend in kwaliteit tegen een scherpe prijs.

WAT WE DOEN

In de regio Alkmaar, Langedijk en Heerhugowaard is ABC vloeren al jarenlang een vaste speler als het gaat om zandcement vloeren. Cement dekvloeren in alle soorten en maten is de basis van onze werkzaamheden, maar we doen tevens egaliseerwerk en maken ook pleistervloeren voor mensen die een vloer willen met een industriële look en die vervolgens willen aflakken.

ABC beschikt over meerdere vrachtwagens die voorzien van een zandcement-mortelinstallatie en beschikt tevens over een eigen cementsilo waardoor alle middelen beschikbaar zijn om zo snel mogelijk vloeren te kunnen leggen voor onze klanten.  Overigens zijn wij niet alleen werkzaam in de eigen regio, maar werken we in heel Noord-Holland, Friesland en Zuid-Holland (Haarlem, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Leeuwarden, Almere).