Zandcementvloer

De keuze om een zandcementvloer te laten aanleggen is vaak geen bijkomstigheid, maar een noodzaak. Het gaat hier bijna altijd letterlijk om een fundering. Het is dan ook voor de hand liggend dat u dan op zoek bent naar de juiste partner hiervoor. Of het nu gaat om een nieuw-, op- of aanbouw de zandcementvloer moet voldoen aan iedere voorwaarde die u eraan stelt. Deze voorwaarden kunnen dan sterk verschillen. Er zit nogal een verschil in de aanleg van een vloer voor een industrieel magazijn dan die van een woonkamer.

Meer weten over een zandcementvloer?

Zoals gezegd kan een zandcementvloer toegepast worden in zeer veel verschillende situaties. Dat particulieren en bedrijven hier een vraag naar hebben betekend ook dat wij tegen uiteenlopende wensen aanlopen. Een egaal resultaat is dan niet het enige wat wij moeten bereiken. We hebben het al benoemd, maar het mag benadrukt worden.

Voor onder andere een zandcementvloer zijn wij uw partner. ABC Vloeren. Wij bieden u een dienstverlening die u de zekerheid geeft tevreden te zijn met het eindresultaat. Wij bieden u zeer veel keuze in de soorten vloeren die wij aanbieden. Het zal u dan ook niet verbazen dat u ons ook kunt aanspreken voor het egaliseren. Wij staan voor een uitgebreide dienstverlening, een goede service en een totaalaanpak in onze diensten.

Hoe zit het met een zandcementvloer en vloerverwarming?

Een vloerverwarming komt steeds vaker voor. Om goede redenen want deze vorm van verwarming staat voor een betere verdeling van de warmte en is energiezuiniger. Wij zorgen ervoor dat deze vloer helemaal klaar is voor de installatie van de verwarming. Wij kunnen zelfs een kunststofvezel toevoegen die zorgt voor een betere warmtegeleiding. Bijkomend voordeel is dan dat er dan ook sprake van minder kans op krimpscheuren. Uiteraard kunnen zaken als elektra en waterleidingen ook gehuisvest worden in deze vloeren. Omdat de aanleg van een zandcementvloer vrijwel altijd gecombineerd wordt met een overige bouw moet hier rekening mee gehouden worden. Zo kunnen wij een speciale versneller aan de mortel toevoegen die de droogtijd halveert.

U kunt snel bij ABC Vloeren terecht

Wij zijn een familiebedrijf met ruim 40 jaar ervaring. We beschikken over alle apparatuur om snel en zeer vakkundig te werken. Wij maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen en zorgen voor een meer dan vakkundige afwerking. Niet alleen een zandcementvloer kunnen wij verzorgen, ook betonvloeren of bijvoorbeeld pleistervloeren. Wilt u een offerte voor een zandcementvloer? Neem dan even contact met ons op.

Zandcementvloer – ABC Vloeren

Zandcementvloer Zandcementvloer Zandcementvloer